SweetWoman

SweetWoman zachte bewegingen die je meenemen naar kracht

Zachte bewegingen die je verbinden met je lichaam. Vanuit die basis beweeg je bij SweetWoman verder naar jouw kracht, je dromen, je sensualiteit, naar wat je los mag laten en nog veel meer moois. Een warme, fijne plek waar je vanuit beweging en zachtheid op ontdekkingsreis naar jezelf gaat. En als die zachtheid eenmaal stroomt, ontstaan er bijna als vanzelf waardevolle inzichten over jouw eigen, unieke koers. Lukt het je om verwachtingen van jezelf en anderen los te laten en ga je steeds meer het gevoel van vrijheid en oneindige mogelijkheden voelen. De mogelijkheden van SweetWoman:

❤️ Female Flow
Een groepsles (max 6 personen) vol zachte, vloeiende bewegingen die je lichaam soepelheid en kracht geven. Een sprankelende energie, fijne muziek en tussendoor ontstaan er altijd wel mooie inzichten of een persoonlijke boodschap. Een les waar je ontspannen en met een warm gevoel naar buiten stapt. Een cadeautje voor je lichaam en voor jou.

Je bent in iedere vorm welkom om mee te doen. Eenmalig, als vaste les of zo af en toe, als het nodig of fijn voelt. Stuur een berichtje of schrijf je in & ervaar samen met een fijne groep vrouwen de kracht van zachtheid. Tweewekelijks op woensdagavond 19.00 – 20.15 uur.

Kosten: 10-lessen kaart € 135 | 15-lessen kaart € 195 | losse les € 14

❤️ 1-op-1 Sessie
In een 1-op-1 sessie neem ik je vanuit beweging mee naar jouw kracht . Met fijne inzichten, lichaamswijsheid & ontspanning. Een echte onderdompeling in zachtheid en kracht. Vanuit een concrete vraag of zomaar een cadeautje aan jezelf, waarbij we ons laten verrassen wat we onder het licht mogen brengen. Lees hier meer

❤️ …
De oneindige mogelijkheden van een vrije invulling💃. Ik brainstorm en ontdek graag samen met jou of je organisatie wat er mag ontstaan en wat er in beweging mag komen.

Stuur een berichtje of schrijf je in en en wie weet ontmoeten we elkaar snel ✨

Liefs, Judith
Tel. 0649927529

Locatie: Het Melven 1, Veghel